Program do zarzadzania magazynem

System POS to plan gastronomiczny do zarządzania każdego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe a tym podobne.

Dla młodych także mocniejszych lokali POS bardzo dużo sprawdza się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy także wielkich sieci gastronomicznych. To ważne narzędzie, dostosowane do publikacji na swobodnej liczbie stanowisk POS. Projekt w jasny sposób usprawni zarządzanie na jednych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną władzę nad każdym odcinkiem pozycji w domu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność zatrudnionych w kuchni natomiast na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgodność z własnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami i układami, które usprawnią życie każdego domu. Funkcjonowanie na profesjonalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych albo te bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wpływają na szybszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Jasny i zrozumiały sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników działając na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Mienie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgoda z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacje o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprawy i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt dużym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w środowisku przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.